​Spisested med områdets gode værdier

​Et af Bornholms foretrukne spisersteder er restaurant Le Port. Vi byder vores gæster velkommen til vores spisested ved Vangs smukke havn, som er beliggende tæt ved Hasle og kun en kort køretur fra Rønne.

Værtsparret Gabriela og Kim Jantzen har skabt et hyggeligt og lokalt spisested med højt til loftet. Der er blevet værnet om områdets traditioner og klassiske dyder med blandt andet lokale råvarer og personlig service samt klassisk kokke-kunst.

Hyggeligt spisested med pejs og havudsigt

​Vores dygtige og professionelle kokke tilbereder sublim mad i en udsøgt kombination af det danske og franske køkken. Vi har et tæt samarbejde med landmænd og købmand fra hele Bornholm, som leverer friske, sunde og økologiske råvarer til vores spisested.

I vores restaurant forsøger vi altid at afspejle de værdier, som vores omgivelser giver os: Friske råvarer, god stemning med plads til alle og smukke, uforglemmelige aftener med kig udover havet. Vores mål på Le Port er at give hver enkelt af vores gæster et spisested med en aften ud over det sædvanlige.

​​Fra vores terrasse, hvor varmelamper og parasoller kan forlænge middagen langt ud i de hyggelige aftentimer, er der en smuk havudsigt fra vores spisested, med direkte kig til blandt andet Hammershus og Hammeren.

Når sommeren er forbi kan man nyde maden, selskabet og udsigten fra vores lokaler med store panoramavinduer og en knitrende pejs.

Besøg os eller bestil et bord online

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 96 92 01, eller komme forbi vores spisested i Vang. Du kan bruge vores online booking for at bestille et bord. Det er nødvendigt at bestille et bord om sommeren, hvis du ikke vil gå forgæves. 

RESTAURANT LE PORT - VANG 81, 3790 HASLE - Telefon: 56 96 92 01 - E-mail: INFO@LEPORT.DK