KOK og Souschef søges til sæson 2017


"Le Port" er en velrenommeret gourmetrestaurant med Bornholms bedste udsigt.


Køkkenet lægger sig op af de klassiske franske, men lader sig inspirere af det nye nordiske koncept.
Vi bruger fortrinsvis de bedste råvarer fra Bornholm, og økologisk, hvor det er muligt. Vi har egen køkkenhave med friske krydderurter, figner, bær og æbler og samler urter og svampe i skov og ved strand.

Vi lægger stor vægt på god og personlig service og på at gæsterne skal have en totaloplevelse hvor service, mad og udsigt går op i en højere helhed.

Vi ønsker, at du er:

·​Faglært kok med svendebrev

·​Kreativ og nytænkende

·​Har respekt for gode råvarer

·​Engageret.

·​Har en høj stresstærskel – og kan bevare overblikket i pressede situationer.

·​En team player

Vi tilbyder:

·​Mulighed for at være med til at udvikle køkkenet

·​Et arbejde med frihed under ansvar

·​God løn

·​Kost og logi

·​Fast vagtplan

·​Et velfungerende team af tjenere og kokke

Ansøgning og tiltrædelse:

Evaluering af ansøgninger sker løbende.

Tiltrædelse 1. maj 2017


Send venligst ansøgning og dit CV eller ring til køkkenchef Kim Jantzen

På email: info@leport.dk eller telefon: 56 96 92 01 / Mobil 23 44 26 74


Læs mere om os her: www.leport.dk eller på Facebook: https://www.facebook.com/leportvang


Med venlig hilsen
Le Port
Gabriela og Kim Jantzen

RESTAURANT LE PORT - VANG 81, 3790 HASLE - Telefon: 56 96 92 01 - E-mail: INFO@LEPORT.DK