Kok – vil du bruge sommeren på en af Bornholms bedste restauranter?

Vil du opleve Bornholm, når øen er allersmukkest, og prøve dig selv af i et anerkendt køkken?

Du bruger de bedste lokale råvarer – blandt andet fra vores egen køkkenhave og den lokale natur – og skaber retter, vores gæster taler om i dage og uger. Og sammen med vores køkkenchef udvikler du vores menukort, som er i konstant forandring.

Velkommen til Le Port – en velrenommeret gourmetrestaurant med Bornholms bedste udsigt

Le Port laver klassiske, franske retter med stor inspiration fra det nordiske køkken. Her kommer du til at arbejde tæt sammen med vores køkkenchef, 3 elever og 2 opvaskere.

Du bruger det meste af din tid på at lave a la carte. Vi tilbereder al maden helt fra bunden og plukker også mange af vores ingredienser selv. Så du kommer virkelig til at kende vores køkkenhave (med skovsyre, ramsløg, friske krydderurter, figner, bær og æbler) samt den lokale natur, hvor vi samler urter og svampe.

Vær med til at udvikle menukortet

Vores menukort skifter hver 10. dag. Hvis du har lysten og evnerne, udvikler du det sammen med vores køkkenchef, så vi kan blive ved med at overraske vores gæster med gode smagsoplevelser. Vi har også brødblandinger, vi skal sælge i de lokale butikker, som du kan være med til at udvikle.

Du får gode kolleger og gode forhold

Du bliver en del af et tæt team, hvor du hurtigt lærer alle dine kolleger at kende – både dem i køkkenet og tjenerne – for vi spiser aftensmad sammen hver dag i vores naturskønne område.

Der står et værelse klar til dig med fantastisk udsigt, og der er al den mad, du kan spise i restauranten. Selve arbejdet er på overenskomst. Overtid er en mulighed, som du selv styrer, om du vil tage imod. Du får selvfølgelig løn for al den tid, du er på arbejde.

Få kost, logi med fantastisk udsigt og oplev Bornholm om sommeren

Stillingen er et sommerjob, som løber fra 1. maj til midt september. Du får altså mulighed for at bo og opleve Bornholm, når den er allersmukkest. Når du har fri, kan du nyde bylivet og naturen. Du kan fx rappelle tæt på restauranten.

Udlært kok med høj kvalitetssans

§​Du er udlært kok, så du kan have elever.

§​Du kan både være nyuddannet eller erfaren. Det vigtige er, at du kan lide at lave mad af høj kvalitet i højt tempo.

§​Du taler enten dansk eller engelsk.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til køkkenchef Kim Jantzen på 5696 9201 / 2344 2674.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til Kim på info@leport.dk eller ved at give ham et ring.

Du kan lære mere om os på vores hjemmeside eller på vores Facebook, hvor du også kan se vores flotte anmeldelser.

Med venlig hilsen
Le Port
Gabriela og Kim Jantzen

RESTAURANT LE PORT - VANG 81, 3790 HASLE - Telefon: 56 96 92 01 - E-mail: INFO@LEPORT.DK