​Menu​

29. september - 11. oktober

Østersøtorsk, bagt rødbede, jordskokker

& sennepskum

Kr. 145,00

Terrin af vagtel, foie gras, syltede brombær 

& appelsin

Kr. 140,00

Sprængt kalvespidsbryst, græskar, svampekroquette

& timiansglace

Kr. 290,00

Oste,pæregelé daddelkompot 

Kr. 105,00

Æblesorbet, saltet æblekaramel, puré
​& ​mandeltuile
Kr. 95,00

​Pris 2 retter 370- (Retter med fed skrift)
Pris 3 retter 420,- (Retter med fed skrift)
Pris 4 retter 470,-

Pris 5 retter 515,

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 290,-

Rib eye med rodfrugter, kartoffel og glace

Kr. 295,-

​ Kjærstrup chokolade og brændte mandler

Kr. 60,-


Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter

Dagens fisk (Mindre portion)
Kr. 145,-

Pasta med kødsauce
Kr. 115,-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-

På Le Port bliver betaling med kreditkort pålagt det gebyr som Le Port bliver opkrævet hos vores leverandør.

Dankort er ikke pålagt gebyr i henhold til dansk lovgivning.

RESTAURANT LE PORT - VANG 81, 3790 HASLE - Telefon: 56 96 92 01 - E-mail: INFO@LEPORT.DK