Menu

15.- 22. juni 2017

Pighvarfilet, kyllingeskind, reduceret æble og skovsyre

Kr. 140,-

Foiegrasterrine med kalvehale, foiegras-creme,

appelsinconfit & rucola

Kr. 135,-

Kvie-entrecoté med sommertrøffel, nye løg, palmekål,

majroer & nye kartofler

Kr. 285,-

Forskellige oste med rabarber & croudite af ræddike

​Kr. 105,-

Jordbær, hvid chokoladecreme, is af reduceret fløde &

Estragonolie​

Kr. 95,-

Pris 3 retter 410,- (Retter med fed skrift)

Pris 3 retter 410,- (Retter med fed skrift)

Pris 4 retter 460,-

Pris 5 retter 510,

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 285,-

Kjærstrup chokolade og brændte mandler

Kr. 60,-


Irish Coffee
Kr. 70,-

Børne menu

Dagens fisk (Mindre portion)

Kr. 145,-

Pasta med kødsauce
Kr. 115,-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-

På Le Port bliver betaling med kreditkort pålagt det gebyr som Le Port bliver opkrævet hos vores leverandør.

Dankort er ikke pålagt gebyr i henhold til dansk lovgivning.

RESTAURANT LE PORT - VANG 81, 3790 HASLE - Telefon: 56 96 92 01 - E-mail: INFO@LEPORT.DK