Menu

19. - 30. august 2017

Filet af brosme stegt på skindsiden, røget jomfruhummer
​ og fennikel

Kr. 145,-

Røget dansk kylling med spinat, appelsin og sprødt skind

Kr. 140,-

Dansk kalv, skovsvampe, kål, frisk-bælgede ærter og kartoffelskum

Kr. 290,-

Forskellige oste, kirsebærgelé, daddelkompot og maltknækbrød

​Kr. 105,-

Bornholmske blåbær, blåbærsorbet, creme anglaise og marengs

Kr. 95,-

Pris 2 retter 370,- (Retter med fed skrift)

Pris 3 retter 420,- (Retter med fed skrift)

Pris 4 retter 470,-

Pris 5 retter 515,-

la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 290,-

Okse Rib Eye, sommergrønt, glace og kartoffel
Kr. 295,00

Kjærstrup chokolade og brændte mandler

Kr. 60,-


Irish Coffee
Kr. 70,-

Børne menu

Dagens fisk (Mindre portion)

Kr. 145,-

Pasta med kødsauce
Kr. 115,-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-

På Le Port bliver betaling med kreditkort pålagt det gebyr som Le Port bliver opkrævet hos vores leverandør.

Dankort er ikke pålagt gebyr i henhold til dansk lovgivning.

RESTAURANT LE PORT - VANG 81, 3790 HASLE - Telefon: 56 96 92 01 - E-mail: INFO@LEPORT.DK