julvin

Julefrokost a la carte

Den 23. november tilden 29. december

Fra kl. 12:00 - 15:00

Stegt sild i lage, æble/løg kompot og sprøde jordskokker

Kr. 115,00​

Gravad laks med dilddressing

Kr. 120,00

Kalveleverpostej med svampe og bacon

​(Bages mens De venter - 15 -20 min.)

Kr. 125,00

​Røget hanesalat med syltede agurker og bacon​

Kr. 125,00

Sprængt kalvespidsbryst med pickles og peberrodscreme

Kr. 135,00

3 slags oste med tilbehør

Kr. 95,00

Ris a al mande med kirsebærsauce

Kr. 65,00

Kjærstrup chokolade (Lidt sødt til kaffen)

Kr. 60,00

---------------------------------------------------------

Julemenu

Den 23. november tilden 29. december

Fra kl. 17:30​

​​

Sandart, ​stegt kammusling, Noilly Prat sauce

& blomkål

​Ballotine af andebryst, stegt andelever,  sprød svær

& calvados-sky

Bryst af økogris​, grønkål, appelsin, svampe, kartoffel

& kastanjesauce

Oste, kirsebærgele & maltknækbrød

Tykke pandekager med kanel-is, æblepuré

& syltede kirsebær

Pris per person 3 retter kr. 420,00 (Retter med fed skrift)

Pris per person 4 retter kr. 470,00

Pris per person 5 retter kr. 515,00

RESTAURANT LE PORT - VANG 81, 3790 HASLE - Telefon: 56 96 92 01 - E-mail: INFO@LEPORT.DK